Handgemaakte altaarkastjes/pronkkastjes van papier mache.

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Altaarkastje Butterfly Paradise

2020

Altaarkastje Butterfly Paradise is een bijzondere plaats voor mooie spulletjes, of om een dierbare te gedenken.  Dit bijzondere pronkkastje is volledige handgemaakt van gerecycled papier (mache) and volledige met de hand beschilderd in dit originele, kleurrijke abstracte ontwerp.
Aan de buitenzijde is iedere centimeter van dit patroon voorzien, de binnenzijde is uitgevoerd in turquoise en het extra plankje voor kleine spulletjes is oker geel. Altaarkastje Butterfly Paradise kan zowel staand als hangend gebruikt worden.
Formaat
Hoogte 32,5 cm x breedte 14,5 cm x diepte 8,5 cm
Opening : 10 cm x 21,5 cm Materiaal
Papier mache, acrylverf Afwerking
Het altaarkastje is voorzien van een krasvaste- en UV-bestendig vernislaag (mat)

Altaarkastje Night Blue Flowers

2019

Een uniek handgemaakt kastje van papier mache, uitgevoerd in een diverse mooie tinten donker blauw (Paynes Gray) en zacht witte light blauwe bloemdecoratie.
Dit altaarkastje kan zowel staand als hangende gebruikt worden, het heeft een eenvoudige gat in de achterzijde voor een haakje of een spijker.
Dit papier mache kastje is heel erg sterk, maar ook erg licht van gewicht en heeft bovendien een mooie structuur die ervoor zorgt dat de blauwe tint bijna wel fluweel lijkt.

Dit is een geweldige plek om kleine schatten in te bewaren of om iemand te gedenken.

De opening van het kastje is speciaal ontworpen zodat er veel ruimte is voor je speciale spulletjes.


Kan zowel hangend als staand gebruikt worden   Verkocht

Altaarkastjes Lavender Sky

2019

Dit geweldige handgemaakte kastje is niet alleen mooi van vorm maar ook van textuur en heeft bovendien zowel aan de buiten- als aan de binnenkant ornamenten als extra versiering. 
Dit altaarkastje  heeft absoluut iets magisch over zich!  De opening van dit kast is expres extra ruim ontworpen om meer ruimte te creeeren voor de spulletjes die jij er in wilt bewaren. Het kastje is gemaakt van papier maché en heeft een bijzondere textuur, doordat het met veel zorg afgewerkt is.
Door de schildertechniek die gebruikt is, is de textuur nog beter tot zijn recht gekomen en geeft dit kastje de zo unieke uitstraling.
 

Altaarkast Silent Turquoise Pronkkast

2019

Altaarkastje Silent Turquoise is een bijzondere plaats voor mooie spulletjes, of om een dierbare te gedenken. Het is uitgevoerd in warm turquoise tinten en blauw en af en toe een klein vleugje burnt sienna.
De textuur van zowel de binnen- als de buitenzijde zijn erg mooi en is erg prettig om naar te kijken. 
De voorzijde en de binnenkant zijn met diverse rustieke/klassieke ornamenten versierd en geven kastje een extra mooie uitstraling.  .
Het altaarkastje kan zowel staand, als hangend worden gebruikt. 
 

Reis-Altaarkastje Duurzaam Eco Design

2019

Dit kleine handgemaakte altaarkastje van papier mache vormt straks een bijzonder en klein plaatsje op je bureau of dat lege plekje  aan je muur. Het is een kleine plek om te herinneren, te koesteren en gerust te stellen. Ik heb dit kleine altaartje ontworpen als reis-altaar. Het is klein genoeg om mee te nemen in je koffer én erg licht van gewicht.
Maar het ziet er natuurlijk ook geweldig uit op je bureau of op een leeg plekje op je boekenplank. Dit eerste Journey of Heart altaarkastje heeft een geweldige textuur en is beschilderd in warme kleuren. Aan de binnenzijde is een klein rond ornament aangebracht.  Kan staand en hangend gebruikt worden.  

Altaarkastje Misty Morning

2018

Dit geweldige handgemaakte altaarkastje heeft een heel nieuw ontwerp.
Anders dan de andere altaar kastjes die ik hiervoor maakte, heeft dit ontwerp kleine decoratieve pootjes.
Maar toch kan ook dit ontwerp zowel hangend als staand gebruikt worden.
 

Altaarkastje The Lost Rose

2018

Elegant, bijzonder en dé perfecte plaats voor speciale spullen.
Dit kastje heeft een mooie textuur en in combinatie met de kleurschakeringen, zal het niet snel gaan vervelen
De buitenzijde is versierd met verfijnde ornamenten.
Het is beschilderd met diverse transparante lagen verf onder andere in rood, roze, turquoise, lichtblauw, groen en oker.